Ingrediënten voor een topavond ‘Rondje Cultuur’ in de HILT

Eemnes – Een volle zaal, drie mooie verhalen, warm publiek, muziek en wijn; ‘Rondje Cultuur’ staat op donderdagavond 19 maart om 20.00 uur in het teken van een bourgondisch leven. Dat moet wel een gezellige avond worden.

Denkt u ook wel eens, als u in een winkel voor een schap met wijnen staat: ”Hoe zou zo’n wijn eigenlijk gemaakt worden?” Eemnesser Wim Tol helpt u uit de brand. Hij is niet alleen een kenner van wijnen, maar heeft zich ook verdiept in het productieproces met al zijn geheimen. Wim is bovendien een enthousiast verteller en is gaarne bereid zijn kennis met u te delen.

Barokmuziek
De muzikale noot wordt verzorgd door een ensemble bestaande uit Marleen Josemans en Maria Brandsma op viool en Marijke Hess op cello. Alle drie zijn enthousiast lid van het Naardens Kamerorkest, waarin zij al zo’n twintig jaar spelen. Het spelen van barokmuziek is hun passie.
Speciaal voor u verzorgen zij een klein huisconcert. Met een wijntje erbij wordt het al snel een feestje.

Kunst en KIJKOOR
Theo Linde en Nico Bierlaagh artistiek leiders van het kunstcentrum KIJKOOR, praten over het werken met de kunstenaars met een verstandelijke beperking. Zij zullen dit doen aan de hand van voorbeelden.

Op donderdagavond 19 maart bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Hilt, Eemnes, het programma start stipt om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De toegang is gratis. (Het volgende ‘Rondje Cultuur’ is 16 april a.s.)