Kunstroute in Bunschoten

Bunschoten – Het kunst-creatieve hoogtepunt van het jaar; De Kunstroute van Bunschoten, Spakenburg en Eemdijk! op vrijdag 18 en zaterdag 19 september a.s. op vrijdag van 15.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 17 september tijdens het Cultureel Café in het Pand. De afsluiting vindt plaats in het Gemeentehuis met een gezellige borrel op zaterdag na afloop van de Kunstroute om 17.30 uur.

Betrokkenen en een steeds toenemende stroom bezoekers, begint de kunstroute in Bunschoten-Spakenburg een begrip te worden. De organisatie is in volle gang en er zijn al veel aanmeldingen. Er worden ook dit jaar weer veel creatieve kunstuitingen geboden op wisselende locaties.

alle deelnemende kunstenaars en locaties. Op de achterkant vindt u de plattegrond. Centrale locatie is dit jaar het Gemeentehuis aan het Stadsspui 1. Daar is de raadszaal ingericht met een centrale tentoonstelling van alle kunstenaars, en zijn al een groot deel van de deelnemers vertegenwoordigd.
Kom vrijdag en zaterdag ook langs en ontdek wat deze vierde kunstroute weer voor nieuws in petto heeft!