1e editie van “Heel Leusden Bakt” en de Hobby Market

Leusden – Op 7 november aanstaande is het dan zover. Dan wordt uit de 15 inzendingen voor “Heel Leusden Bakt’ de meest getalenteerde thuisbakker van Leusden bekend gemaakt.

Tijdens de Hobby Market is het tussen 10.00 en 15.00 uur mogelijk bij een kopje koffie of thee een stukje taart te kopen en vervolgens een cijfer te geven. Tussen 15.00 en 15.30 uur zal de jury, die bestaat uit Ted Tammer van Vers bakkerij Leusden en Charlotte Broek van Restaurant Hello Again, ook proeven en de uiteindelijke winnaar bekend maken. Voor de winnaar is behalve een kook/bakworkshop en een kookschort van Mod’ani, ook een plekje op de dessert menukaart van Restaurant Hello Again te winnen. De taarten worden beoordeeld op uitstraling en smaak.

Dit alles vindt plaats tijdens de 1e editie van de Hobby Market waar 36 hobbyisten zich tijdens een gezellig opgezette market van hun beste kant gaan laten zien.

Werkelijk van alles is er te zien, het aanbod is zeer divers. Van handgemaakte kaarten, bloemwerk, zelfgemaakte kleding, gehaakte items maar ook vilt en leer zijn gebruikte materialen, tot schilderijen, sieraden en woon-, season- en kraamcadeautjes. Bij diverse kraampjes zijn demonstraties, maar ook kleine workshops zijn mogelijk.

7 november tussen 10.00 en 16.00 bij MFC Antares Leusden, Maximaplein Leusden-Zuid
Kijk voor meer informatie op www.marinaatwork.nl of facebook Hobby Market Leusden en Heel Leusden Bakt.