Stichting MEO Eemland wilt vestiging in Soest openen

Soest – In december 2014 is Stichting MEO Eemland (Media en ondersteuning) opgericht. De stichting hoopt zeer binnenkort haar vestiging te openen in Soest.

Stichting MEO biedt sociale activeringsprojecten voor jongeren met een Wajong uitkering. Deze jongeren die na hun opleiding vaak thuis zijn komen te zitten krijgen hierdoor dagritme, werkervaring en daardoor een kans op de arbeidsmarkt.

Uiteraard is het van belang dat er ook werk voor deze jongeren is en dat bestaat uit een breed pakket van administratieve ondersteuning, drukwerk, opmaakwerk, het bouwen van websites en app’s. Ook gaat Stichting MEO een Soester dorpssite maken waarop diverse informatie over ons dorp te vinden is. Stichting MEO heeft in Alkmaar al haar sporen verdiend en vele Wajong jongeren op weg geholpen. We willen dit ook in Eemland mogelijk maken.

Voor Eemland levert het twee voordelen op: naast het voordelig aanbieden van werkzaamheden leidt MEO jongeren op waardoor er opgeleide Wajongers op onze arbeidsmarkt komen die een verrijking voor het lokale bedrijfsleven kunnen zijn. Graag komen wij nog in contact met vrijwilligers die hun sporen in de DTP verdiend hebben en het prettig vinden om hun kennis over te dragen op onze jongeren. Zij zijn meer dan welkom!

Wilt u meer over stichting MEO weten dan kunt u kijken op de website: www.stichtingmeo.nl of bellen met de voorzitter Monica Falck: 06-29196606