Succesvolle 1e editie Buik & Baby beurs Amersfoort

Amersfoort – Met 450 bezoekers was de 1e editie van de Buik & Baby beurs in het Meander Medisch Centrum zeker succesvol te noemen. Meer dan veertig bedrijven en organisaties stonden klaar om bezoekers te informeren, te inspireren en te enthousiasmeren op gebied van zwanger zijn, bevallen en kinderen.

Zo kon je een belly painting laten zetten bij Joyce feestkisten of een heerlijke massage ontvangen bij Spatader en Voetreflextherapie. Ook de draagdoek demonstratie bij Borstvoedingenzo kreeg veel belangstelling. Jeroen de clown, de ijsjes van San Marco en het springkussen van Bzzzonder Kinderopvang hadden de volledige aandacht van de aanwezige kindertjes.

Bij de deur werden bezoekers getrakteerd op blauwe en roze meringues en ontvingen een lootje waarmee ze een fotoshoot konden winnen bij Fotoystyliste Bente Joy. De gelukkige winnaar heeft zich met nummer 171 nog niet gemeld. Heb jij dit nummer, stuur dan even een mailtje naar info@marinaatwork.nl. Zwangere vrouwen konden zich laten tekenen en daarmee het Kinderfonds ondersteunen. Het totale bedrag dat we hetet Ronald Mc Donald Kinderfonds konden donderen was 350 euro.

Organisator Marina@Work kijkt terug op een zeer geslaagd evenement; ‘Wat we vooral van de bezoekers terug kregen,, was de prettige uitstraling van de kramen die ook nog enorm divers waren. Onder de standhouders zelf is er veel kennis gemaakt, informatie uitgewisseld en onderlinge samenwerkingen besproken. Veel standhouders spraken al over de 2e editie.’ Kijk voor meer informatie op www.marinaatwork.nl