Open atelier bij Toon Hermans Huis Amersfoort

Amersfoort – Woensdag 9 april organiseert het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) een open dag voor haar atelier. Tijdens de open dag kan iedereen die met kanker te maken heeft een kijkje komen nemen en ontdekken wat het THHA u kan bieden.

‘Open over kanker’. Dat is het THHA al bijna 10 jaar! Door een open oog en oor te hebben voor mensen met kanker en hun omgeving, door middel van gesprekken, workshops, thema-avonden en verwenactiviteiten.

Maar wist u dat het THHA ook een Open Atelier heeft? Dit Atelier staatopen voor iedereen die met kanker te maken heeft. Het biedt de mogelijkheid je te uiten of zaken te verwerken. Dat allemaal door middel van creatieve technieken zoals schilderen, tekenen, boetseren en altijd te midden van lotgenoten.

In het Atelier hoef je niets uit te leggen. Er is de gelegenheid om te praten over wat je bezighoudt, maar het hoeft niet. Als je geconcentreerd wil werken en even helemaal op wil gaan in het moment van het creatief bezig zijn, kan dat ook. Creatief bezig zijn kan je even weghalen uit het verdriet en de dagelijkse spanning.

Het Atelier is open op woensdag- en donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur. Op woensdag staat er een thema centraal en kan iedere bezoeker binnen dit thema zelf kiezen met welke technieken en materialen ze aan de slag gaat. Op donderdagmiddag wordt er vrij gewerkt en kan men een eigen onderwerp kiezen.
Op beide middagen is altijd begeleiding door een ervaren gastvrouw met een creatieve achtergrond. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, voor veel mensen is dit een eerste aangename ervaring met creatief bezig zijn en ontdekken zij hoe heilzaam dit kan werken.

Datum bijeenkomst: 9 april
Tijd: Binnenlopen tussen 13.30 en 16.30
Kosten: gratis

Voor meer informatie belt u 033-4655227 of mailt u naar: info@thha.nl.

Voor meer informatie over het Toon Hermans Huis Amersfoort en de activiteiten die er plaatsvinden:www.thha.nl