Gratis proeflessen zen-meditatie in Amersfoort

Amersfoort – Zen.nl Amersfoort biedt vanaf september weer de mogelijkheid om te leren mediteren tijdens een introductiecursus zen-meditatie. Wil je een keer een proefles proberen, dan kan dat op 6 en 7 september.

Zaterdag 6 september om 10:00 uur en 12:00 uur en op zondag 7 september om 16.00 uur worden er gratis proeflessen gegeven bij Zen.nl Amersfoort. Je kunt dan de zendo bekijken en kennismaken met de zenleraren. Tevens is er gelegenheid tot (korte) meditatiebeoefening en meditatie-instructie.

Iedere belangstellende is van harte welkom. De proefles duurt ongeveer één uur. Inschrijven vooraf is noodzakelijk. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
Inschrijven kan op www.zen.nl/amersfoort

Zen is een meditatietechniek, die als training in menig opzicht te vergelijken is met mentale fitness. Direct merkbare resultaten zijn veelal een betere concentratie, beter slapen, meer energie, goed kunnen ontspannen en creatiever zijn. Dit alles leidt tot verdieping en beter functioneren in werk en privé.


Tijdens de introductiecursus leer je mediteren en het vergroten van aandacht en bewustzijn. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van Zen. Er komen tal van onderwerpen aan bod, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandacht ontwikkeling en geluk.