Mevrouw Leeman 41.500ste bezoeker Bosbad Amersfoort

Amersfoort – Mevrouw Leeman is vanochtend feestelijk ontvangen met een mooie bos bloemen en een zomer-zwem-abonnement voor 2015, omdat zij de 41.500ste bezoeker van dit seizoen is in Bosbad Amersfoort.

Met het einde van het seizoen in zicht, is de balans opgemaakt. Ondanks een grote wisseling van mooie en minder mooie dagen, hebben in de periode mei tot en met augustus 2014 dus ruim 41.000 gasten het unieke buitenbad in bos Birkhoven bezocht.

Complete verrassing
Ter afsluiting van het seizoen had vaste receptioniste Ank van Huizen mevrouw Leeman bij het Bosbad uitgenodigd voor een kopje koffie. Na een gezellig praatje verraste Ank mevrouw Leeman met een bos bloemen en een abonnement voor twee personen voor het komende seizoen. Al jaren is Leeman een trouwe bezoeker van het bad. Meerdere keren per week zwemt de 84 jarige Amersfoortse, tezamen met een vast groepje van zo’n tien medezwemmers, in de ochtenduren de nodige baantjes. Mevrouw Leeman besloot haar abonnement te delen met haar zwemvriendin mevrouw de Geus.

Zondag 31 augustus laatste dag
Aanstaande zondag is de laatste dag dat Bosbad Amersfoort open is. Vanaf 10.00 uur kan nog een duik genomen worden; het bad is die dag in ieder geval tot 13.00 uur geopend. Daarna sluit het bad, omdat het populaire festival ‘Into the Woods’ zijn voorbereidingen gaat treffen voor een geweldig weekend op 6 en 7 september.