Medewerkers voor IJsbaan gezocht in Amersfoort

Amersfoort – Op het Eemplein komt deze winter voor de tweede maal een grote schaatsbaan. Van 28 november tot en met 4 januari kan iedereen uit Amersfoort en omgeving de ijzers onderbinden en genieten van ijspret, winterse hapjes en feestelijke optredens bij het WinterparadIJS Amersfoort.

Het Amersfoorts WinterparadIJS is op zoek naar leuke, enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen dit evenement een succes te laten worden. Vorig jaar waren ruim honderd medewerkers met veel plezier betrokken bij de schaatsbaan en ook dit jaar kan het evenement niet zonder helpende handjes.

Er wordt goed voor de vrijwilligers gezorgd. Ze worden bijvoorbeeld tijdens hun werktijd voorzien van consumpties. Daarnaast krijgen ze vrijkaartjes voor de ijsbaan, zodat zij ook hun talenten op het ijs kunnen vertonen. Jong, oud, voor één of meerdere keren, iedereen die graag mee wil helpen is welkom!

Vrijwilligers kunnen zich opgeven voor diverse taken. Zo zijn er mensen nodig voor de kaartverkoop, schaatsuitgifte en voor de catering. Ook is de organisatie op zoek naar medewerkers voor op- en afbouw, decoratie, vrijwilligerscoördinatie, EHBO en als begeleiding bij het schoolschaatsen.

Vrijwilligers kunnen zich melden bij de organisatie van het WinterparadIJS via vrijwilligers@eemonice.nl. Op dinsdag 11 november is er een bijeenkomst voor alle aspirant-vrijwilligers. De bijeenkomst is in Zandfoort aan de Eem en start om 19.30 uur.