Kinderactiviteiten in Baarn tijdens de Kerstvakantie

Baarn – Misschien lijkt het nog ver weg, maar toch wordt er al hard gewerkt aan de kinderactiviteiten voor alle basisschoolkinderen in de Kerstvakantie.

Op maandag 21 en dinsdag 22 december zijn er ook dit jaar door een samenwerking tussen Sportivun, Bureau Prikbord, De Trits en de Gemeente Baarn allerlei leuke activiteiten te beleven. En natuurlijk is er zowel op sportief als op creatief gebied weer van alles te beleven!

Maandag 21 december zal in het teken staan van de Winterspelen. Een geweldig, inmiddels jaarlijks terugkerend sport- en spelspektakel. Ook dit jaar wordt deze dag weer georganiseerd door De Trits, Sportivun en de jeugdsportcoördinatoren van de gemeente Baarn. De Winterspelen beginnen om 9:30 uur en zullen duren tot 16:00 uur. De kinderen van 4 t/m 12 jaar zullen worden uitgedaagd tijdens verschillende sport- en spelactiviteiten. De activiteiten worden afgesloten met een aquadisco in het zwembad van 14:00 tot 16:00 uur voor de kinderen met een zwemdiploma. Wil jij hier ook bij zijn? Geef je op via www.activity4kids.nl! Kosten zijn € 10,00 voor de gehele dag. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen voor tussen de middag.

En na zo’n dag vol sportiviteit staat er ook nog een hoop creativiteit op het programma. Op dinsdag 22 december organiseert Bureau Prikbord de jaarlijkse Winterworkshops. Deze dag heb je ruime keuze uit allerlei verschillende workshops waarvan je er 2 mag kiezen. Een voor ’ s ochtends en 1 voor ’s middags. En er is weer een zeer gevarieerd aanbod aan workshops! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit sieraden maken, schaken, dansen, figuurballonnenvouwen, bakken, kleien, en toneelspelen! Er zit dus gegarandeerd iets bij wat jij leuk vindt! Tussendoor zullen we gezamenlijk lunchen. Om 10.00 uur wordt er gestart met de eerste workshopronde en om 15.00 uur kunnen de kinderen én hun zelfgemaakte kunstwerken weer opgehaald worden. De kosten zijn slechts €7,50 per workshop en zullen plaats vinden in Het Poorthuis (Kerkstraat 28) in Baarn. Wil je verzekerd zijn van een plekje bij je favoriete workshop, bekijk dan snel het complete aanbod en alle aanvullende informatie op www.bureauprikbord.nl en geef je op!