Nooijen helpt TTV Overhees Soest aan remise tegen koploper

Soest – De tafeltennissers van TTV Overhees hebben via een gelijkspel het aanstaande kampioenschap van Reflex Maarn nog even weten uit te stellen. Dat was vooral te danken aan Aloys Nooijen.

De kanonnen van beide teams openden de strijd: Aloys Nooijen namens Overhees – pas drie nederlagen dit seizoen – en René Koster voor Maarn, die zelfs pas twee keer verloor. Het werd een titanengevecht over vijf games waarin de kansen wisselden. Via 5-11, 14-12, 11-5, 13-15 en 12-10 trok Nooijen met vechtlust gekoppeld aan aanvalsvermogen en spelinzicht het ongemeen spannende duel naar zich toe. Nooijen was de rest van de avond niet te kloppen en schreef nog twee single-zeges bij.

Gerard de Jong en Stefan Rademaker deden ook een duit in het zakje en stelden beiden één punt veilig. Het dubbel (Rademaker/Ruben Immerzeel) ging helaas verloren, maar 5-5 is een goed resultaat tegen Reflex, dat theoretisch nog kan worden achterhaald door VTV, maar praktisch alvast de champagne koud kan zetten. Met nog één wedstrijd voor de boeg tegen hekkensluiter HTTC 8 is Overhees kansrijk voor plaats 2.