Singer-songwriter talent bij ‘De Huiskamer’

Amersfoort – Woensdag 6 januari begint het muzikale seizoen goed in Stadscafé de Observant. Drie singer-songwriters met een binding met Amersfoorts betreden deze avond vanaf 20:30 uur het podium tijdens ‘De Huiskamer’.

De twintig jarige zanger en gitarist Levi Oostermeijer (alias DitIsLevi) studeert aan het conservatorium van de HKU, richting musician 3.0. Levi onderscheidt zich door zijn sterke zeggingskracht op het podium. Elke song is een uniek verhaal waar Levi zijn muzikale charme aan geeft. “Mijn muziek klinkt als de herfst en een goeie kop koffie in een stadscafé”, aldus Levi.

Feek, Rik Haker (gitaar) en Fee Schellekens (zang) spelen covers die zijn teruggebracht naar de essentie van het liedje. Klein en groots gespeeld met een knipoog naar het theatrale.

Sven Wolffers wordt begeleid door broers Jelle en Sven Bruinsma. Zijn doordachte indie songs zijn erg geïnspireerd door artiesten als John Legend, Fink en Ben Howard. Sven Wolffers weet menig luisteraar te boeien met zijn donkere stemkleur en zijn melodische, soepele gitaarspel.

Stadscafé de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort