Gospelkoor Together geeft concert in Leusden

Leusden – Op zaterdag 23 april a.s. geeft Gospelkoor Together een concert in de Protestante Gemeente te Leusden (Arnhemseweg 75).

Gospelkoor Together is een nieuw projectkoor aangevuld met een combo en blazersensemble. Dit gemengde koor brengt zowel ballads als up-tempo nummers ten gehore in de traditie van de Amerikaanse gospelmuziek. Het combo en ensemble begeleidt het koor bij alle liederen, maar brengt ook een aantal instrumentale nummers ten uitvoer. Deze unieke combinatie is de moeite waard om naar te komen luisteren!

Het thema van dit concert is FREEDOM! In een land als Nederland zijn we vrij; vrij om te gaan en staan waar we willen, maar ook vrij om te zijn wie we willen zijn; vrij om te geloven en in de manier om dat met elkaar te beleven. Het thema FREEDOM komt niet alleen tot uitdrukking in de liederen en de muziek, maar wordt ook ondersteund in woord en beeld.

Kortom een gevarieerd programma waar iedereen vanuit zijn eigen identiteit en geloofsbeleving bij aanwezig mag zijn.
Gospelkoor Together nodigt u van harte uit dit concert bij te wonen.
Neem de vrijheid en kom zaterdag 23 april naar de Protestante Gemeente in Leusden!
De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.