Renovatie trapveld Koenraadspark in Bunschoten

Bunschoten – Deze maand wordt gestart met de renovatie van het trapveld in het Koenraadspark. Het trapveld ligt er op dit moment slecht bij, waardoor er niet fijn gevoetbald kan worden.

Om het veld te verbeteren, is een ingrijpende renovatie nodig. Hierdoor kan er voor langere tijd niet gevoetbald worden op het veld.

Om een mooi egaal trapveld te krijgen, moet de bovenlaag van het veld worden gefreesd en geëgaliseerd. Daarnaast moet opnieuw gras worden gezaaid. In september wordt gestart met de werkzaamheden en het inzaaien van het gras. Zo krijgt het gras nog voor de winter de kans om te groeien. Het veld kan pas weer bespeeld worden als het gras stevig genoeg is en een aantal keren is gemaaid. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt verwacht dat het trapveld in het voorjaar van 2017 weer gebruikt kan worden. De doelen worden tijdelijk van het veld gehaald en worden teruggeplaatst als er weer gevoetbald mag worden.

Wij realiseren ons dat dit een lange periode is en vragen om uw begrip. Daarnaast willen wij u vragen om erop toe te zien dat de kinderen het veld niet vroegtijdig betreden. Laten we er samen voor zorgen dat er straks weer een mooi trapveld ligt, waar met veel plezier gevoetbald kan worden. Heeft u vragen over de renovatie van het trapveld? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw Van Mondfrans via tel. 14033.