Denk mee over Bikkersweg, Stadsgracht, Rengersweg of Kleine Pol

Bunschoten – Woont u binnen het gebied begrensd door de Bikkersweg, Stadsgracht, Rengersweg of Kleine Pol? Dan heeft u de kans om mee te denken over de woonkwaliteit van uw omgeving ‘Bunschoten-Stad’ tijdens een bewonersavond. Deze avond vindt plaats op dinsdag 1 november 2016 om 19.30 uur in Twizst, De Kronkels 12A.

De avond wordt ingeleid door de gemeente Bunschoten. Daarna is er ruimte om op informele wijze met uw medebuurtbewoners te brainstormen over uw woongebied. Hierbij kunt u denken aan recreatiemogelijkheden, speelplekken en parkeergelegenheid.

De toekomst van uw buurt
Ook zijn er een aantal prikkelende stellingen geformuleerd waar u samen met medebuurtbewoners en (beleids)ambtenaren over van gedachten kan wisselen. Daarvoor is onder andere gebruik gemaakt van de uitkomsten uit de enquête die in het voorjaar gehouden is in onder de inwoners van de Dorpsstraat. Ook hebben we vooraf ‘getankt’ bij enkele inwoners uit het gebied.

Een voorbeeld van een stelling: ‘een extra ontsluiting in het verlengde van de Vondelstraat naar de Oostelijke Randweg is gewenst’. Genoeg reden om daar wat van te vinden. Ook ideeën die niet te relateren zijn aan een stelling zijn van harte welkom. Het gaat erom wat u vindt!

Stadsweiden
Onder het gebied Bunschoten-Stad vallen ook de Stadsweiden. Dit is een bijzonder gebied. De westelijke Stadsweide is aangewezen als archeologisch rijksmonument. Dit betekent dat er zeer zorgvuldig met dit unieke monument omgegaan moet worden. Tijdens de informatieavond stellen wij u op de hoogte van de kaders die er zijn rondom de ontwikkeling van de Stadsweiden.

Meer informatie
Op de bewonersavond kunt u zich aanmelden als vertegenwoordiger van uw gebied. Opmerkingen die tijdens de bewoners avond worden gemaakt, worden geïnventariseerd en besproken in een bewonersgroep. De uitkomst hiervan wordt aan de gemeenteraad voorgelegd. De gemeente hecht er grote waarde aan om bewoners van het gebied te betrekken bij de ontwikkeling van het woongebied. Graag tot ziens op 1 november om 19.30 uur in Twizst.