Ladies Night mét Dance party in Theater de Speeldoos

Baarn – Op vrijdagavond 17 februari a.s. is het weer tijd voor de jaarlijkse Ladies Night in Theater de Speeldoos. Voor deze vijfde editie is opnieuw gekozen voor de combinatie van een romantische topkomedie – Soof 2 – met weer een diversiteit aan kraampjes met ‘koop-, verwen- en doedingen’. Nieuw dit jaar is de Ibiza Dance Party mét DJ na afloop van de film.
Programma

Om 19.00 uur worden alle dames verwelkomd met een drankje. Daarna kunnen zij langs de diverse kraampjes gaan in het Kleine Café en de Kleine Zaal. Er is volop keuze. Zo kunnen de dames zich laten verwennen met een handmassage bij de schoonheidsspecialiste, bij een ‘nail-artist’ of een feestelijke creatie van hun haar laten maken. Ook kan men zich laten adviseren over de juiste, best passende kledingkleur. Er zijn ook diverse producten te koop, zoals sieraden, tassen, sjaals, lingerie, parfums, kaarten, handgemaakte – en andere accessoires.

De organisaties die deze avond met een tafeltje/kraampje aanwezig zijn: Hairclusief, Pure Things, Haarmonie, Beautiful People, Enz. Fairwear, Spaans aardewerk (Anja Baron), Schoonheidsinstituut Silvia Eising, The Travel Club, Kleuradvies kleding (Kari de Wilde), Nagelstudio Gaaf, Lincherie Baarn, Energetix magneetarmbanden, Banketbakkerij Veldhuizen, Sushi Time, Volksuniversiteit Baarn i.s.m. Slagerij Vonk. Uit Bunschoten-Spakenburg zijn Strandleven, Lovely Ibiza en Parfumerie La Ruelle van de partij met hun producten. En wegens groot succes vorig jaar staan ook de exotische cocktails van Ed Hut en Shridath Bhola weer op het programma.

Deze deelnemers staan allemaal klaar om de dames een inspirerende en gezellige avond te bezorgen. Tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen de dames langs de diverse kraampjes en activiteiten gaan, onder het genot van een hapje en een drankje. De film zelf start om 20.30 uur. In de pauze gaan de activiteiten door. Kortom, het belooft weer een gezellige avond te worden voor de dames. Met als spetterende sluitstuk de Ibiza Dance Party, na afloop van de film. Uiteraard krijgen de dames ook weer een goodie bag mee naar huis, samengesteld door de ETOS; aangevuld met producten van een aantal andere deelnemers; en ook Stars by Daan uit de Laanstraat.

De film – Soof 2
Na de succesvolle eerste ‘Soof’, nu het vervolg op deze heerlijke komedie. Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

NIEUW! IBIZA DANCE PARTY na afloop
Na afloop van de film verandert het theatercafé in een heuse dance club mét DJ. Op vrolijke, zomerse beats en ‘golden oldies’ van niemand minder dan onze eigen ‘JayDee Ernesto Valentino’ kan er volop gedanst worden. Dé manier om in de grijze februarimaand alvast helemaal in zomerse Ibiza-sfeer te komen.

Kaarten
De Ladies Night in Theater de Speeldoos op vrijdag 17 februari start om 19.00 uur. Kaartprijs is € 23,50 (online) en € 24,00 (kassa). Kaartprijzen zijn incl. film, 3 drankjes, hapjes, alle activiteiten & Ibiza Dance Party. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl/film en aan de kassa van Theater de Speeldoos. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per email. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en op de avond zelf vanaf 19.00 uur.