Workshop “Opruimen is (g)een kunst” in Bunschoten

Bunschoten – Donderdagavond 23 februari organiseert de Bibliotheek Bunschoten de workshop “Opruimen is (g)een kunst”. Coach en Professional Organizer Ingrid Strooij verschaft inzicht in en handvatten voor het opruimproces.

Deelnemers zijn van harte welkom in de Bibliotheek Bunschoten van 19.30 – 21.30 uur. Tijdens de workshop vertelt Ingrid over de oorzaken van rommel en hoe het komt dat mensen vasthouden aan bezittingen.

Ook neemt ze de aanwezigen stap-voor-stap mee door het opruimproces. Na deze workshop hebben deelnemers voldoende houvast om thuis of op het werk zelf aan de slag te gaan met opruimen, wat zorgt voor rust en ruimte in het hoofd. Het helpt u tijd te besparen en efficiënter te werken.

Aanmelden
Om deel te nemen aan de workshop “Opruimen is (g)een kunst”, is het noodzakelijk dat u zich opgeeft via www.bibliotheekeemland.nl. De kosten bedragen € 5,-.

Over Ingrid Strooij
Met haar aandacht, empathisch vermogen en vaak eenvoudige adviezen doet Ingrid alles om mensen in beweging te zetten. Zij heeft inzicht in de persoonlijke werk- en denkprocessen. Aangevuld met kennis en één-op-één begeleiding, coacht Ingrid mensen naar een situatie waarin zij zelf de regie in handen nemen naar een opgeruimd huis en/of een prettige werkplek. Meer informatie over Ingrid Strooij is te vinden op www.inc-professionalorganizing.nl.