Sportdagen voor kinderen tijdens de krokusvakantie in Baarn

Baarn – Nog even en dan staat de krokusvakantie alweer voor de deur. En wat is er leuker dan lekker te bewegen en sporten?

Sportcoördinator Irene de Jong (Gemeente Baarn en Kinderopvang Baarn) organiseert in samenwerking met ex-basketbalprof Henk Pieterse en BTTV Elan twee niet-te-missen sportdagen voor alle Baarnse basisschoolkinderen.

Op maandag 27 februari 2017 komt de 2,11m lange ex-prof Henk Pieterse voor de vijfde keer met veel plezier naar Baarn. Hij geeft aan alle kinderen van 6 t/m 12 jaar een Basketbalclinic in De Trits. Het belooft weer een basketbalspektakel te worden waarin de kinderen in korte tijd veel leuke drills leren.

Daarnaast is er op een speelse manier aandacht voor pestgedrag. Kinderen leren opkomen voor zichzelf en anderen. De ochtend draait dan ook om basketbal en respect! Kosten deelname: € 7,50 p.p. De clinic duurt van 10.00 tot 12.30 uur en je wordt om 9.45 uur in De Trits verwacht.

Op dinsdag 28 februari 2017 kunnen alle kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 5 t/m 8) meedoen aan de Baarnse Tafeltennis Kampioenschappen bij BTTV Elan. Iedereen is van harte welkom, ook als je nog geen kennismakingslessen volgt op school. De jongste kinderen starten in de ochtend.

Het toernooi in de middag wordt gespeeld door de oudere kinderen. De definitieve planning volgt later. Deze sportdag vindt plaats in het tafeltenniscentrum van Elan aan de Meester de Groothof 12. Deelname is gratis!

Wil jij graag meedoen? Geef je dan snel op via www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn en kijk voor beide dagen onder het kopje “Krokusvakantie 2017” ! Mocht je nog meer informatie willen, neem dan contact op met Irene de Jong, via e-mail irene.dejong@baarn.nl of tel. 06-49900591.