Familie van Nunen 50.000ste bezoeker Bosbad Amersfoort

Amersfoort – Om 10.55 uur rolt de buggy met de bijna 1 jarige Liyam van Nunen langs de kassa van Bosbad Amersfoort. Daarmee is hij de 50.000ste bezoeker voor dit seizoen van het Bosbad. Ze worden opgewacht door de altijd vrolijke Daniëlle, de bedrijfsleidster.

Met een grote bos zonnige bloemen en een cadeaubon voor een Zomer-zwem-abonnement voor hele gezin. “We zijn super blij. Het maakt de dag helemaal goed. We zeiden nog tegen elkaar dat we moesten vragen naar een abonnement.”, zegt vader van Nunen. “Doordat we een afslag op de snelweg misten, zijn we wat later. Dat is nog eens geluk hebben.”

Het gezin is voor de allereerste keer in het zonovergoten Bosbad en valt dus ‘met de neus in de boter’. Ze gaan de komende tijd veel zwemmen. Liyam houdt van water en zoon Jaimy en zijn vriendje hebben al zwemdiploma’s. Vandaag is een hele mooie zwemdag voor het jonge gezin. Volgend jaar kan dat dus het hele zomerseizoen met het SRO-abonnement.

Op naar de 75.000…
Het mooie weer houdt nog wel even aan en de schoolvakanties zijn nu echt begonnen. De bezoekersaantallen zouden zo maar op kunnen lopen naar de volgende mijlpaal van 75.000 bezoekers, Daniëlle houdt het in de gaten: “Dan maken we weer mensen blij, want dat is heel bijzonder!”