Tweede Stadscafé op 21 januari: evenementen in de stad

Amersfoort – Er zijn in Amersfoort veel evenementen, zoals festivals, de marathon, Gluren bij de Buren en Koninginnedag. Evenementen brengen leven in de stad en er zijn enthousiaste organisatoren.

Stadscafé van 19 november 2013Maar de organisatie van evenementen vraagt ook veel van alle betrokkenen. Hoe kan een evenement veilig verlopen en wat is daarbij de rol van de gemeente en wat mag je vragen van een organisatie? Hoe financier je een evenement? En wat vinden bewoners ervan, zijn de evenementen een lust of ook een last? Wat zijn geschikte plekken in de stad voor evenementen? Over deze en andere vragen gaat het tweede Stadscafé op dinsdag 21 januari.

Betrokkenen zoals organisatoren, bewoners, horeca en de gemeente gaan met elkaar in gesprek. De gemeente werkt aan een nieuw evenementenbeleid. De informatie uit het Stadscafé kan worden gebruikt bij het opstellen van dit nieuwe beleid.
Het Stadscafé is in De Observant, Stadhuisplein 7. Inloop vanaf 20.00 uur, start om 20.30 uur. Eerste consumptie is gratis.