Lions organiseren 2e editie Highland Rally voor Jeugdsportfonds

Amersfoort – Het ondersteunen van het Jeugdsportfonds is voor de Lions aanleiding om in 2014 de handen weer flink uit de mouwen te steken.

Zo wordt op zondag 25 mei voor de tweede keer de Lions Highland Rally georganiseerd. De mooie uitdagende toertocht start ’s ochtends vanaf het Golden Tulip Hotel – Ampt van Nijkerk richting midden Nederland met als eindbestemming Hoogland met een afsluitende barbecue.

Alle Hooglandse kinderen sporten
De Highland Rally is onderdeel van een reeks activiteiten van de Lions waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Amersfoortse afdeling van het Jeugdsportfonds Nederland. Zo staat tevens een samenwerking met Atletiekvereniging Altis op programma tijdens de Halve van Hoogland in september. Het uiteindelijke doel van de fondsenwervingen is dat alle kinderen in Hoogland kunnen sporten.

Een rally voor iedereen
Heb je een oldtimer, een elektrische auto of word je gewoon blij van rijden in je 5 jaar oude Golf of heb je net een nieuwe Volvo gekocht? De Highland Rally is voor iedereen, alle auto’s zijn welkom! Ook is er speciaal voor de damesequipes een unieke ‘Ladies Challenge’ met een leuke goodiebag.

Een verrassende dag“Wat was alles goed georganiseerd, uitdagend en verrassend! Wij hebben mooie en nog onbekende stukjes Nederland gezien en ontzettend genoten. Wij hopen dat de opbrengsten voor de goede doelen ook super waren!”, was één van de positieve reacties na afloop van de Lions Highland Rally in 2013.
Actuele informatie over de Lions Highland Rally 2014 is beschikbaar via www.highlandrally.nl
Inschrijven kan via autorally@lions-hoogland.nl