Verkiezingsuitslagen Baarn live op radio en tv

Baarn – De vrijwilligers van RTV Baarn maken zich klaar voor het live verslaan van de verkiezingsuitslagen op woensdagavond 19 maart vanaf 21.00 in een rechtstreekse tv-uitzending vanuit het Baarnse Gemeentehuis. BaarnFM zendt vanaf 20.00 uur live uit.

Terwijl de stemmen worden geteld, zijn er gesprekken met politici over de afgelopen en komende jaren. Tussendoor zijn er beelden van een ronde langs de stembureaus, gesprekken met Baarnaars op de markt en hoogtepunten van het verkiezingsdebat. Ton van Middelaar neemt de diepte-interviews voor zijn rekening, presentator Kevin van den Berg vervult de rol van anchorman.
De radio-uitzending, met in het eerste gedeelte flitsen vanuit de stembureaus, wordt gepresenteerd door Erik Ploeg, Marc van Dijk en Kees Veerling.

Vanaf het moment dat burgemeester Mark Röell de voorlopige uitslagen bekend maakt, zullen deze worden besproken met de aanwezige politici.

Op sociale media wordt u rechtstreeks betrokken, tijdens de televisie-uitzending worden stellingen opgeworpen voor Twitter. Via #vkbaarn kunt u uw mening laten zien en horen.

Radio en tv uitzending
Het radioprogramma is de hele avond te volgen op BaarnFM. Op de kabel op 92.3 MHz en in de ether op 105.5 Mhz. De tv-uitzending is te volgen op het digitale kanaal 42 van Ziggo en analoog op kanaal 45. Het programma is tot stand gekomen samenwerking met DV Baarn, de Gemeente Baarn en RTV Baarn. Het Baarns bedrijf Chain doet een bijdrage in het licht, de visagie wordt verzorgd door Ralp Baay van RB Academy en de kleding van de presentatoren wordt gesponsord door Justmoor Brandstore.