Uitverkochte Ladies Night Theater de Speeldoos weer een succes

Baarn – Op dinsdagavond 18 maart j.l. was het weer zover! De 2e Ladies Night in Theater de Speeldoos was een feit. Na het grote succes van vorig jaar, was ook dit jaar gekozen om de Ladies Night te koppelen aan een Nederlandse filmhit met een Italiaans tintje, Toscaanse Bruiloft.

Voorafgaand aan de filmvertoning vonden er allerlei activiteiten plaats. Er werden haren en nagels verzorgd, make-upjes aangebracht en massages gegeven. Ook was er een divers aanbod van Italiaanse reizen, reis- en kookboeken. Tijdens de Ladies Night kon er zelfs geshopt worden! Feestelijke kleding, zowel vintage als nieuw, maar ook sieraden en make-up die tijdens één van de behandelingen werd gebruikt, konden aangeschaft worden.

Om alvast helemaal in Italiaanse feeststemming te komen, gebeurde dit alles onder het genot van Italiaanse hapjes en drankjes en met een Italiaans muziekje op de achtergrond. Om het een avond te maken om nooit te vergeten kon iedereen op de foto, om hun prachtige looks te vereeuwigen.

Een Italiaanse Fiat 500 en Fiat 500 L van sponsor van Theater de Speeldoos Autobedrijf M. Lettenmeijer b.v. mochten natuurlijk niet ontbreken op deze avond. De klapper van de avond was toch wel de modeshow door de Baarnse kledingwinkel Juicy, vintage winkel Enzovoort en Feliz shoes en accessoires. De modellen showden op de catwalk verschillende voorjaarslooks en om in het thema van de film te blijven een aantal prachtige trouwjurken. Het spektakelstuk van de modeshow was een prachtig jong bruidspaar in vintage trouwkleding van Enzovoort. Het feit dat er technische probleempjes waren met het starten van de film mocht de stemming niet drukken. Na een spontaan ingelaste extra pauze ging de film Toscaanse Bruiloft rond 9.30 u alsnog van start. Kortom een succesvolle avond vol gezelligheid en pure verwennerij.