Weer goede resultaten voor trampolinespringers Agilitas Bunschoten

Bunschoten – Zaterdag 12 april 2014 werden in Zoetermeer de tweede plaatsingswedstrijden individueel en synchroon gesprongen.

Agilitas wist dit keer 9x goud, 5x zilver en 3x brons te behalen.

Individueel
In de E klasse, in diverse leeftijdscategorieën werden de volgende resultaten behaald:

Ezra Nagel deed het weer fantastisch en wist de bronzen medaille te behalen. Naomi Blokhuis heeft zich in deze wedstrijd een plaats omhoog gewerkt en werd 4e. Jaimee-Lee Vasse was vorige keer 4e en wist zich nu met 3 fraaie oefeningen op te werken naar een 2e plaats. Niek van Zoest verbeterde zijn uitvoering en wist de 11e plaats te halen. Marieke van Zoest kwam om de rand van de trampoline en werd daardoor 10e.

Sabine Vermeulen wist zich 1 plaats hoger te plaatsen, Giel Blankenstein eindigde dit keer op de 7e plaats en Sharon van Voorthuizen wist de tweede plaats te behalen. Lucas van Halteren heeft zich flink opgewerkt van een 9e naar een 5e plaats. Alex Brunekreef en Bryan van Voorthuizen sluiten de rij in hun categorie met de 8e en 9e plaats.

Bij de D springers werden de volgende resultaten behaald.

Hilline Koelewijn werd 4e, Alinda de Graaf werd voor de tweede keer 1e en is daardoor al zeker van een plaats op het NK. Chris Hopman werd dit keer 2e , een verbetering ten aanzien van de vorige wedstrijd waarin hij 3e werd.

Jade Heek en Reinita Poort hebben dit keer stuivertje gewisseld. Jade werd nu 4e en Reinita 5e. Jade werd met een verschil van 0,2 ptn. verslagen door de nummer 3. Henriëtte Hopman heeft zich verbeterd en kreeg de gouden medaille omgehangen. Caissa Aartsen haalde net achter Daniëlle de Graaf de 8e plaats. Amber van Twillert heeft in haar categorie de beste prestatie geleverd en werd 5e.

De hoogste categorie bij de regiowedstrijden is de C klasse. Eva Duijst haalde net als de vorige keer de 1e plaats en is dus geplaatst voor het NK. Rick Veldhuizen is gevallen in de tweede oefening en werd 3e. Hij moet de laatste wedstrijd zijn prestatie van de vorige keer evenaren en eerste worden om door te gaan naar het NK. Ruby Eichelsheim werd weer eerste en heeft zich dus ook al geplaatst voor het NK.

Jesper Jansen werd 4e. Hij moet er echt aan gaan trekken om nog kan te maken op plaatsing voor het NK. Erik Niessing daarentegen wist ook nu weer de eerste plek te behalen en is ook zeker geplaatst.

Synchroon

E klasse
In deze klasse gingen Sabine en Sharon helaas fout in de eerste oefening en werden daardoor 11e Niek en Marieke, Giel en Jaimee-Lee deden niet onder voor elkaar. Zij werden resp. 9e en 8e. Ezra en Naomi hebben ondanks een paar kleine foutjes de eerste plaats weten te behalen. Zij moeten om naar het NK te gaan de volgende wedstrijd weer eerste worden.

D klasse
Hier zijn Henriëtte en Alinda weer eerste geworden dus zeker van een plaats op het NK. Hilline en Amber staan nu als derde geplaatst voor het NK dus ook zij moeten de volgende wedstrijd aan de bak en minstens 2e worden. Reinita en Jade gingen de fout in bij de tweede oefening en eindigden op de 5e plaats. Toch staan ze in het tussenklassement op de eerste plaats maar ze moeten de laatste wedstrijd nog goed springen om zich te plaatsen. Caissa en Daniëlle hebben het geweldig gedaan en zijn dit keer 2e geworden. Ook voor hun blijft het spannend.

C klasse
Eva en Ruby werden dit keer weer 1e en zijn dus door naar het NK. Rick en Jesper moeten nog vechten voor een plaats op het NK. Zij zijn nu 2e geworden. Erik en Jimmy van Spengen werden dit keer weer 1e en zijn al zeker van een ticket voor het NK.

De volgende plaatsingswedstrijd voor dit NK wordt gesprongen op 10 mei in Soest. U kunt ons ook volgen op Twitter en Facebook en natuurlijk via de site Agilitas .nl