Expositie van de Baarnse schildersvereniging I.C.C.

Baarn – Ook dit exposeert de oudste schildersvereniging van Baarn weer in de Speeldoos.

Van 22 april tot 2 juni wordt in de gangen van Theater “de Speeldoos” een expositie gehouden van werken die de leden van het I.C.C. het afgelopen jaar hebben gemaakt. Door de verscheidenheid van technieken, stijlen en onderwerpen zijn er ook nu weer veel mooie en interessante schilderijen te bewonderen.

Voor wie nog nooit van het ICC heeft gehoord, is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met deze vereniging en het werk van de kunstenaars. De officiële opening zal plaatsvinden op woensdag 23 april 2014 om 19.30 uur in de kleine foyer van Theater De Speeldoos.

Bij deze opening wordt u ’n consumptie aangeboden door het ICC en kunt u lootjes kopen (à € 2,50) voor de verloting van kunstwerken, die door de leden ter beschikking zijn gesteld.

Het I.C.C. (Individueel Creatief Centrum) werd 36 jaar geleden opgericht door volgelingen van de bekende Baarnse schilder Jaap de Ruig. Tegenwoordig wordt het I.C.C. begeleid door Cinzia Bailo uit Soest.

Bezoektijden expositie
De expositie in Theater de Speeldoos is tot en met 2 juni te zien. Deze expositie is dagelijks te bezichtigen van 09.00 tot 17.00 uur en ’s avonds tijdens de uren van de voorstellingen.