Organisaties welkom bij Amersfoort Aangenaam

Amersfoort – Twee keer per jaar houdt de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe inwoners, ‘Amersfoort Aangenaam’. Doel is nieuwe inwoners te laten kennismaken met de stad, de gemeente en het gemeentebestuur.

Tijdens het informele deel van Amersfoort Aangenaam op 21 juni is het mogelijk voor organisaties of trekkers van initiatieven in de stad om hun initiatief of organisatie te presenteren. Wellicht is het voor uw organisatie interessant om ook aan deze markt mee te doen. U kunt dan een groep van ongeveer 250 nieuwe inwoners van Amersfoort attenderen op en informeren over uw organisatie. Wilt u ook deelnemen aan de markt van Amersfoort Aangenaam? Meld u zich dan aan via e-mail: aangenaam@amersfoort.nl

Datum en programma
De kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners vindt plaats op zaterdag 21 juni. De informatiemarkt wordt gehouden van 14.15 uur tot 15.30 uur in Zandfoort aan de Eem. Voor elke deelnemer aan de markt is een tafel beschikbaar. Voor overige faciliteiten (bijvoorbeeld presentatiemateriaal) moet u zelf zorgen.