D-café Amersfoort: Uw onderwerp in 6 minuten

Amersfoort – In het eerste D-cafe na de vakantie geven we Amersfoorters graag de gelegenheid een onderwerp onder de aandacht te brengen bij onze D66-gemeenteraadsleden.

In circa 6 minuten kan men een eigen onderwerp toelichten en bediscussiëren. Het kan een probleem betreffen waar hoognodig iets in Amersfoort aan gedaan moet worden. Of de kans die Amersfoort echt niet mag laten liggen.

Grijp uw kans om onderbelichte onderwerpen op de agenda te krijgen. D66 wil graag samen werken aan een beter Amersfoort en altijd op zoek naar de kennis en kunde van andere. Het kunnen bijvoorbeeld onderwerpen zijn, zoals:

– Waar in Amersfoort mogen honden nog los lopen?
– Moeten festivals over de hele stad worden verspreid?
– Speelt Amersfoort te weinig in op de behoefte aan geschikte seniorenhuisvesting?
– Moet de gemeente recyclen stimuleren door plastic thuis op te halen in plaats van restafval? Omgekeerd
– Als bewoners dat willen, mogen zij dan zelf het beheer van een stuk openbaar groen doen, als tuin of voor stadslandbouw?
– Moeten we naar een andere definitie van gezondheid?

Mensen kunnen een vraag of onderwerp van te voren aanmelden via dcafe@d66amersfoort.nl. Ook aan het begin van de avond kan men nog een onderwerp inbrengen. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur begint het inhoudelijke gedeelte van het politiek café. U kunt te allen tijde binnenlopen.