WinterparadIJS Amersfoort zoekt ijsfans

Amersfoort – Op het Eemplein komt deze winter voor de tweede maal een grote schaatsbaan. Van 28 november tot en met 4 januari kan iedereen uit Amersfoort en omgeving de ijzers onderbinden en genieten van ijspret, winterse hapjes en feestelijke optredens bij het WinterparadIJS Amersfoort.

De schaatsbaan wordt dit jaar nog groter en mooier. Om de baan mogelijk te maken is veel geld nodig. Daarom is de organisatie op zoek naar mensen die het WinterparadIJS willen steunen.

IJsfans adopteren een vierkante meter ijs voor € 25,-. De baan is 600 m² groot. In het horecapaviljoen naast de schaatsbaan komt een groot bord met vakjes waar alle namen van de ijsfans op komen. Het is ook mogelijk om meerdere vierkante meters te adopteren. Je krijgt dan meerdere vakjes. Ook leuk voor kleine bedrijven die de baan een warm hart toedragen.

Naast naamsvermelding bij de schaatsbaan en op de website krijgen ijsfans ook twee vrijkaartjes om te schaatsen. De aanschaf van vierkante meters ijs kan via www.winterparadIJS-Amersfoort.nl.