Kerstvakantie in Baarn

Baarn – Sinterklaas is het land weer uit en dat betekend één ding: aftellen geblazen tot de kerstvakantie. En natuurlijk is er in de kerstvakantie genoeg leuks te beleven in Baarn!

Van 22 t/m 24 december, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, slaan Sportivun, Bureau Prikbord, De Trits, Kinderopvang Baarn en de Gemeente Baarn hun handen in een om drie dagen vol sportiviteit en creativiteit te organiseren. En dit is hoe dat eruit gaat zien:

De Winterspelen
Op maandag 22 december zal het sport- en spelspektakel van start gaan tijdens de jaarlijkse Winterspelen in De Trits. Een groot evenement dat al een aantal jaren met succes georganiseerd wordt door De Trits, BSO Kinderopvang Baarn, Sportivun en de jeugdsportcoördinatoren van de gemeente Baarn. De Winterspelen beginnen om 10:00 uur en zullen duren tot 15:30 uur. De kinderen van 4 t/m 12 jaar zullen worden uitgedaagd tijdens verschillende sport- en spelactiviteiten. Diverse plaatselijke verenigingen zullen hun sport aanbieden en het op de kaart zetten.
Tafeltennisvereniging Elan verzorgt een tafeltennis clinic en je kunt natuurlijk klimmen op de klimmuur.

De activiteiten worden afgesloten met een aquadisco in het zwembad van De Trits van 15:30 tot 17:00 uur voor de kinderen met een zwemdiploma. Omdat de 120 plekken vorig jaar zo gevuld waren, hebben we dit jaar ruimte gemaakt voor 20 extra deelnemers. Dit jaar dus 140 plekken, maar ook deze zullen snel uitverkocht zijn! Wil jij hier ook bij zijn? Geef je dan snel op via www.activity4kids.nl! Kosten zijn € 10,00 voor de gehele dag, inclusief een gezonde lunch die wordt aangeboden door B.Slim.

De Winterworkshops
Het is al bijna niet meer weg te denken tijdens de schoolvakanties: de workshopdag. Nu dus ook in de Kerstvakantie. Op dinsdag 23 december organiseert Bureau Prikbord weer een dag vol leuke creatieve workshops die in het teken zullen staan van Kerst! Van kerstengeltjes tot kerstkoekjes, van tekenen tot chique sieraden voor aan het kerstdiner. Voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar is er weer genoeg te kiezen!
Een workshop voor in de morgen en een in de middag en tussendoor zullen we gezamenlijk lunchen. De eerste workshop begint om 10.00 uur en om 15.00 uur kunnen de kinderen én hun zelfgemaakte kunstwerken weer opgehaald worden. De kosten zijn slechts €7,50 per workshop en zullen plaats vinden in Het Poorthuis (Kerkstraat 28) in Baarn. Wil je verzekerd zijn van een plekje bij je favoriete workshop, bekijk dan snel het aanbod, alle info en geef je op via www.bureauprikbord.nl.

Sportkamp
Voor de aller sportiefste kinderen is het 3 daagse sportkamp van Sportivun misschien een optie.
De eerste dag zullen deze kinderen meedoen met de Winterspelendag en op dinsdag 23 december is er een teamsportdag. Op woensdag de 24 komen de individuele sporten aan bod. De week wordt afgesloten met een duik in het zwembad. Opgeven kan via www.sportkampenvansportivun.nl/baarn/ Kosten zijn €89,- voor 3 dagen.