Wonen, Zorg en Welzijn in de steigers

Leusden – Na de feestdagen ondergaat de balie van het gebouw voor Wonen, Zorg en Welzijn een metamorfose. Woningstichting Leusden (WSL) en Larikslaan2 splitsen de baliewerkzaamheden, waardoor een nieuwe inrichting van de ontvangstruimte noodzakelijk is.

Binnen drie weken is de herinrichting klaar. Bij de inrichting is er rekening mee gehouden dat bezoekers professioneel en persoonlijk ontvangen worden. Door de eis van de overheid dat woningcorporaties alleen nog investeren in sociale verhuur en woningbouw, kan WSL taken op het gebied van zorg en welzijn niet meer ondersteunen.

De taken van WSL en Larikslaan2 worden daarom duidelijk gesplitst. WSL blijft aanspreekpunt voor huurders en woningzoekenden. Larikslaan2 neemt zorg en welzijn op zich, maar ook woonvragen over bijvoorbeeld toekomstbestendig wonen.

In één keer antwoord
Deze splitsing van activiteiten vraagt om een nieuwe inrichting van de balie. Maandag 5 januari wordt de grote balie in de ontvangstruimte verwijderd om plaats te maken voor een sfeervolle wachtruimte met aan weerszijden de balies van WSL en Larikslaan2. De nieuwe indeling zorgt ervoor dat het duidelijk is waar u terecht kunt met uw vraag of melding.

Gebouw blijft open
Een tijdelijke voorziening zorgt ervoor dat het gebouw niet drie weken dicht hoeft. Het gebouw blijft toegankelijk voor bezoekers, maar uw vraag telefonisch stellen is gezien de verbouwing wel zo handig. Maandag 26 januari wordt de nieuwe balie in gebruik genomen, dan ontmoeten wij u graag in onze nieuwe ontvangstruimte.
Nieuw telefoonnummer Larikslaan2

Door de splitsing van de balies is het helaas niet mogelijk dat Larikslaan2 het huidige telefoonnummer behoudt. Vanaf nu is Larikslaan2 op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer (033) 303 44 44. Ook Welzijn Leusden is bereikbaar op dit nummer. Het telefoonnummer van WSL blijft (033) 494 42 62.