Regio Amersfoort helpen startende en groeiende ondernemers op weg

Eemland – Regio Amersfoort is toegetreden als participant bij de Stichting UOA (Utrechtse Ondernemers Academie). Op 19 februari jl. tekenden de wethouders en de voorzitter van het Bestuurlijk Overleg Economische Zaken een participatieovereenkomst met de UOA.

Regio Amersfoort sluit zich graag aan bij de UOA om ook in de negen regiogemeenten (Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg) startende en groeiende ondernemers te ondersteunen.

Ondernemers uit de gemeenten van Regio Amersfoort kunnen zich aanmelden voor de UOA programma’s en hiermee werken aan een succesvolle start of een mooie groei van hun bedrijf.

Er bestaan drie UOA programma’s: de Business Course voor startende ondernemers (0-3 jaar),
de Breaktheday Club voor ZZP-ers (2-7 jaar) en de Masterclass voor MKB ondernemers met 5-15 FTE.
In de UOA programma’s is zowel aandacht voor praktijkkennis, personal coaching en netwerken. Zoveel mogelijk wordt gebruik gemaakt van de kennis van lokale ondernemers, die betrokken worden bij de programma’s van de stichting.

Over Regio Amersfoort
In Regio Amersfoort werken de gemeenten Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg aan een gezamenlijke toekomst. Dat gebeurt voornamelijk op de thema’s Economische Zaken, Recreatie & Toerisme, Ruimte & Wonen, Sociaal Domein en Verkeer & Vervoer. Meer informatie over de regio is te vinden op www.regioamersfoort.nl.