Sport2Work gestart in Amersfoort

Amersfoort – Vanaf maandag 16 maart 2015 is er in Amersfoort een sportgroep, Sport2Work, gestart voor (langdurig) werkelozen. In samenwerking met de gemeente en organisatie Ergo Control wil SRO deze groep structureel aan het bewegen brengen en kennis laten maken met het sportaanbod in Amersfoort.

Deelnemers aan het programma BWR (Bewegen als Warming-up voor Re-integratie) kunnen na
9 weken terecht bij de sportgroep Sport2Work. Buurtsportcoaches, gegeven door een buurtsportcoach van SRO. Maar ook andere mensen die momenteel niet werkzaam zijn en wel graag in beweging willen komen, zijn van harte welkom!

Diverse sporten
In de Juliana van Stolberg gymzaal is er elke maandagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur gelegenheid om te komen sporten tegen een klein bedrag. Verschillende sporten komen aan bod (denk hierbij bijvoorbeeld aan badminton, volleybal en fitness) maar vooral plezier, samenwerking en zelfvertrouwen zijn thema’s die belangrijk zijn en elke week weer terugkomen.
Tijdens de lessen wordt er altijd gekeken naar de wens van de groep en worden sportactiviteiten op maat aangeboden. Zo komen er veel verschillende activiteiten aan bod, geschikt voor jong en oud.

Doet u mee!
U bent van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken op maandag. Wilt u meer informatie over deze activiteit? Neem dan contact op met buurtsportcoach Eva Stam via estam@sro.nl of 06-27552420