Kom vrij spelen in de Struintuin in Leusden

Leusden – Gluren bij de jonge ooievaars, spelen in de modderkeuken, waterdiertjes vangen in de paddenpoel, op zoek naar kriebeldiertjes, een hut bouwen in het takkenbos of water pompen bij de beek. Dat kan allemaal in de Struintuin achter De Groene Belevenis!

Af en toe gaat de poort van de Struintuin open om anderen mee te laten genieten van de bijzondere tuin. Kom ook op ontdekkingstocht!

Op woensdag 3 juni is de Struintuin open tussen 14.00 en 16.30 uur. Speciaal voor kinderen tot 13 jaar die avontuurlijk willen spelen in het groen. De kinderen moeten wel begeleid worden door een volwassene. Wij zorgen voor materialen als visnetten, loeppotjes, emmers, zoekkaarten en dergelijke maar we verzorgen geen activiteiten. Je bent helemaal vrij om lekker je gang te gaan. Kun je deze keer niet? Op 1 juli, 12 augustus en 2 september kun je ook nog komen spelen.
Kinderen tussen 3 en 13 jaar betalen € 2,50 en krijgen daarvoor 1x gratis drinken. Vooraf opgeven hoeft niet. De Struintuin ligt achter De Groene Belevenis aan de Hamersveldseweg 107 in Leusden. Kijk voor meer informatie en het activiteitenaanbod op de website www.degroenebelevenis.nl