SEC Soest voetbalkamp weer groot feest

Soest – Het voetbalseizoen loopt op het eind, maar kan natuurlijk niet worden afgesloten zonder het traditionele voetbalkamp. Afgelopen vrijdag meldde een recordaantal pupillen zich bij de legertenten die op het trainingsveld van SEC waren opgezet voor een te gek kamp van twee dagen.

Meer dan 100 jeugdleden werden verdeeld in teams die op een SEC-waardige manier met veel plezier de strijd met elkaar aanbonden. Een wedstrijd touwtrekken werd gevolgd door een uitgebreide speurtocht door Soest waarin op verschillende adressen leuke en uitdagende opdrachten werden uitgevoerd.

Zaterdag werkte het weer in eerste instantie niet zo mee, maar dat mocht de pret niet al teveel drukken. Diverse spelletjes, waaronder het traditionele ei-koppen, werden met veel enthousiasme uitgevoerd, tot de ouders rond 15.00u voor de hekken stonden om hun kinderen moe maar voldaan weer mee naar huis te nemen.

SEC kijkt terug op een mooi voetbalkamp als afronding van een seizoen waarin de jeugdafdeling opnieuw enorme groei doormaakte. Binnenkort gaan de hekken van het sportcomplex voor enige weken op slot. In augustus zullen de trainingen weer beginnen en maakt VV SEC zich op voor een seizoen waarin het in alle jeugdgeledingen van de competitie vertegenwoordigd zal zijn.
Net als het afgelopen seizoen, zal SEC ook komend seizoen volop inzetten op het uitbreiden van de mogelijkheden voor de jeugd om met plezier te komen voetballen.

Jongens en meisjes kunnen op alle niveaus – van F- tot en met A- – deelnemen aan de competitie. Veel meisjes spelen bij SEC in gemengde teams, maar voor meisjes die graag met andere meisjes in competitieverband willen spelen zijn er meidenteams op F- en E-niveau. Ook dames vanaf ca.18 jaar kunnen bij SEC terecht, het dameselftal kan nog aanvulling gebruiken!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sebastiaan van der Grift (jeugdvoorzitter) 06 3653 3914 of met bestuurslid technische zaken Mark Timmer 06-50960400.