Komt u ook (vis/vlees) roken rondom de havens van Spakenburg?

Bunschoten – Vindt u het leuk om vis of vlees te roken en bent u in het bezit van een rookton of rookkast? Dan bent u van harte welkom om te komen roken op zaterdag 20 juni 2015 in het gebied rondom om de havens van Spakenburg.

Op deze dag wordt namelijk de opening van recreatiepark ‘de Zuiderzee’ georganiseerd van 10.00 tot 16.00 uur. Door zoveel mogelijk rokers in het gebied rondom de havens te verwelkomen, herleven oude tijden. Er wordt geprobeerd de sfeer van het oude Zuiderzeegebied terug te laten komen. Naast het roken zijn er deze hele dag allerlei activiteiten en demonstraties rondom de sfeervolle binnenhavens.

Doet u mee?
Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers, is het prettig als u zich aanmeld voor vrijdag 12 juni 2015. Via email: p.koelewijn@bunschoten.nl of tel. 14-033. Onder de eerste 50 inschrijvers wordt het boek ‘Rooktechnieken, de lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groenten en meer’ verloot.

Zuiderzeebokaal 2015
De roker met de meest originele uitstalling/uitstraling kan daarnaast naar huis gaan met de unieke ‘Zuiderzeebokaal 2015’. Tijdens de open dag worden er hiervoor drie originaliteitsprijzen uitgereikt. De jury bestaat uit “De leermeesters”: Alex Koelewijn, Jaap de Graaf en Willem Heinen.

Op de hoogte blijven van de opening recreatiepark ‘de Zuiderzee’? Kijk eens op www.facebook.com/openingzuiderzee