Unieke excursie in natuurgebied de Moorsterbeek

Leusden – De Groene Belevenis organiseert in samenwerking met St. De Boom op zaterdag 4 juli om 10.00 uur een excursie in het natuurgebied rondom de Moorsterbeek.

Dit terrein heeft verrassend veel schoonheid: bloemrijk grasland, hakhoutpercelen, moeras- en rietland en gemengd beekbos maken dit tot een uniek gebied. Er worden zeldzame dieren en planten waargenomen. Waarschijnlijk bloeien de orchideeën dan!

Het terrein is eigendom van Stichting de Boom en is normaal gesproken gesloten voor publiek. Deze excursie is een unieke gelegenheid om dit natuurgebied al struinend met een gids te bekijken. Laat u zich verwonderen over de schoonheid van het landschap rondom Leusden!

Het startpunt voor de excursie is boerderij Groot Zandbrink aan de Postweg 2 te Leusden. De wandeling duurt ongeveer tweeënhalf uur en kost € 3,50 p.p. Het gebied kan erg nat zijn en het parcours is plaatselijk oneffen. Deelnemers moeten goed ter been zijn en een goede conditie hebben. Laarzen of hoge wandelschoenen zijn noodzakelijk.
Honden zijn niet toegestaan.

U dient zich vooraf aan te melden op www.degroenebelevenis.nl bij het kopje excursies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@degroenebelevenis.nl of 033-3034940.