Kennismakingsworkshop “Sta stil bij wat groen voor je kan doen!” in Leusden

Leusden – De Groene Belevenis organiseert op vrijdagavond 3 juli een kennismakingsworkshop “Sta stil bij wat groen voor je kan doen!” Hans Haak, gecertificeerd mindfulnesstrainer legt uit waarom groen zo goed voor je is.

In deze workshop leer je met meer aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder oordeel, waardoor je meer rust krijgt in je hoofd. We gebruiken hiervoor de natuur als inspiratiebron, want de workshop vindt deels buiten plaats in de prachtig gelegen Struintuin.

Hans Haak laat je in deze workshop kennis maken met Mindfulness, hij vertelt meer over wat het is, over de oorsprong, hoe het werkt, voor wie het is en hoe het voelt. Maar hij vertelt niet alleen, we gaan het ook beleven door een aantal eenvoudige oefeningen. En dat alles dicht bij de natuur, midden in de Struintuin, dus Mindfulness in de Natuur!

Hans: “Mindfulness is voor iedereen die bewust in het leven wil staan, genieten van wat er is, met beide voeten op de grond.”
Iedereen die wil ontdekken wat groen met je doet, is welkom op vrijdagavond 3 juli bij De Groene Belevenis, Hamersveldseweg 107, Leusden. We starten om 19.30u en ronden 21.30u af. Doe gemakkelijke kleding en schoeisel aan. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.degroenebelevenis.nl bij Workshops.