BEL-Art Zomer expositie: ‘Kunstzinnige ambtenaren’

Eemnes – Met de nieuwe tentoonstelling ‘Kunstzinnige ambtenaren’ krijgt u de mogelijkheid om de creatieve kant van een aantal BEL-ambtenaren te ontdekken.

Deze zomer geeft de BEL-Art Kunst Commissie aan vijftien medewerkers van de BEL Combinatie een podium om hun creativiteit te tonen in de vorm van foto’s, schilderijen en andere soorten werken.

Ook op het werk is het goed als ambtenaren creatief zijn bij het zoeken naar oplossingen van problemen. Echter je verbeelding helemaal de vrije hand geven is daarbinnen niet mogelijk. “Want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.”

Daar waar ambtenaren bedreven zijn in digitaal werken en schrijven en hiervoor hun taal –en cijfer- vermogen gebruiken, daar gaat het bij schilderen of fotograferen om het vermogen om goed te kijken en te combineren. Creatief zijn in vrije tijd is een aanvulling op creatief zijn in werktijd.

U bent van harte welkom!
De tentoonstelling is van 10 juli tot 19 augustus 2015 in het BEL-kantoor aan de Zuidersingel 5 in Eemnes te bezichtigen tijdens kantooruren. Op vrijdag tot 13.00 uur.