Gratis trainingen voor de jeugd bij SEC Soest

Soest – Ja hoor ze zijn er weer! De Open Trainingsdagen van SEC. Nu bijna iedereen terug is van vakantie rolt de bal weer volop bij voetbalvereniging SEC.

Het is inmiddels traditie geworden dat de snelst groeiende voetbalvereniging van Soest het seizoen begint met de gratis trainingsdagen voor kinderen die “voetbal met plezier” willen ervaren.

De fijne kneepjes van het voetbal worden door Hoofd Jeugdtrainer Hans Renes en zijn staf goed overgebracht op de jeugd. Maar ieder op zijn eigen niveau en uiteraard op een speelse manier met heel veel voetbalplezier. Bij SEC wordt een speciale trainingsmethode van de KNVB gebruikt en worden leuke en uitdagende trainingsmiddelen ingezet. Voor elke leeftijdscategorie worden specifieke middelen ingezet. Zo zijn er speciale materialen voor het welpenvoetbal en worden voor de grotere kinderen en junioren bijvoorbeeld Soccerwaves gebruikt, trainingstoestellen waarmee ook de grote profclubs werken!

Dat dit een fantastische formule is blijkt uit de uitstekende resultaten van de snel uitdijende SEC jeugdafdeling die aan jongens en meisjes in elke leeftijdscategorie mogelijkheden biedt.
De open trainingsdagen voor de Kabouters en F-pupillen (tot 8 jaar) zijn op de woensdagen van 14:30 – 15:30 uur.
De E-pupillen (tot 10 jaar) kunnen terecht op de woensdagen van 16:00 – 17:00 uur.
De open trainingsdagen lopen deze keer door tot eind september!

Van te voren opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom. De toegang is gratis en zonder verdere verplichtingen! Uiteraard zijn ouders ook van harte welkom om de training van hun zoon of dochter te volgen.