Gratis entree voor kinderen t/m 12 jaar bij SV Spakenburg

Bunschoten – Kinderen t/m 12 jaar kunnen vanaf dit seizoen gratis de thuiswedstrijden van SV Spakenburg bezoeken. Voor volwassenen blijft de prijs voor een kaartje € 8,00* en voor 65+ € 5,00*. Leden van de Blauwen hebben uiteraard altijd gratis toegang.

Vorig seizoen en de seizoenen daarvoor waren kinderen t/m 12 jaar € 5,00 kwijt voor een kaartje aan de kassa voor een thuiswedstrijd van SV Spakenburg.

Het bestuur heeft besloten voor deze groep geen toegangsprijs meer te hanteren. “We willen jongeren graag op een zo laagdrempelige manier kennis laten maken met het hoogste amateurvoetbal. Om het enthousiasme en de toestroom te bevorderen, zullen we dan ook geen entreeprijs meer vragen voor deze groep”, zegt Michiel Beukers, bestuurslid commerciële zaken.

Dagje Spakenburg
Beukers zou het mooi vinden als meer mensen uit de regio de weg naar de Blauwe zijde van de Westmaat vinden. “Sterker, we hopen dat vader en zoon of gezinnen om de week een dagje Spakenburg komen doen. En dat ze de € 5,00 die ze nu in de knip houden, kunnen besteden aan een visje of iets anders in het dorp, om vervolgens de middag af te sluiten met een wedstrijd van SV Spakenburg. Spakenburg is een uniek dorp, met een prachtige haven en op zaterdag de levendige markt en kent een unieke sportbeleving. De ervaring leert dat mensen die eenmaal een wedstrijd hebben bezocht, graag weer terugkeren.”

SV Spakenburg
SV Spakenburg speelt in de Topklasse, het hoogste amateurniveau in Nederland. De ‘Blauwen’ zijn in de afgelopen vier jaar twee keer kampioen geworden en momenteel de meest succesvolle Topklasser. Gemiddeld bezoeken zo’n 2.300 toeschouwers de thuiswedstrijden van SV Spakenburg.