Wildweek in Het Klooster Amersfoort

Amersfoort – Amersfoorters die van het culinaire wildseizoen willen genieten, kunnen van 9 t/m 14 november terecht bij Leerhotel Het Klooster. Gasten kunnen tijdens deze week voor een speciale prijs genieten van een viergangendiner, bestaande uit onder andere hertenfilet en polderganzenborst.

“Wild is een mooi, onbewerkt natuurlijk product, maar de prijs hiervan gaat al gauw richting onbetaalbaar” zegt Joost den Ouden, chef-kok van Leerhotel het Klooster. Daarom heeft hij, samen met een team van studenten van Hotelschool Amersfoort een lekker, doch schappelijk geprijsd wildmenu samengesteld. Met elkaar hebben ze gekookt, getest en gegeten.

Het team is enthousiast: “Een goed menu moet een sensatie voor alle zintuigen zijn. Dus niet alleen qua smaak, het oog wil ook wat. Hertenfilet en polderganzenborst geven het menu een echt ‘wild’ karakter, de pastinaak en de pompoen zorgen voor mooie herfsttinten op het bord.”

De prijs voor dit viergangendiner tijdens de wildweek bedraagt €30,00 euro per persoon. Leerhotel het Klooster is te vinden aan de Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. Reserveren kan via www.leerhotelhetklooster.nl of door te bellen naar 033 – 4678750.