TTV Overhees Soest ziet Immerzeel terugkeren en finisht als tweede

Soest – Op de valreep keerde Ruben Immerzeel terug van een langdurige blessure in de basisopstelling van TTV Overhees voor de laatste wedstrijd van het najaarsseizoen.

Via onder andere drie zeges van Immerzeel wonnen de Soester tafeltennissers met 8-2 van HTTC 8, wat net genoeg was voor een tweede plek in het eindklassement.

Afgezien van een paar optredens in het dubbelspel was dit pas de eerste wedstrijd voor Immerzeel dit seizoen. Hij is het tafeltennissen niet verleerd, getuige de drie duidelijke overwinningen die hij boekte. Stefan Rademaker deed hem dit na. Een bijzonder knappe prestatie, al had hij er twee keer vijf games voor nodig. Gerard de Jong voegde er één punt aan toe en het waren Immerzeel en De Jong die samen eveneens de dubbel in het voordeel van Overhees beslisten.

Het leverde de Soesters een 8-2 overwinning op, precies genoeg voor een tweede plaats in de eindrangschikking. TTV Overhees heeft een prima seizoen gedraaid en als Ruben Immerzeel volgend seizoen weer vaker kan worden opgesteld is er wellicht nog meer mogelijk.