Festiviteiten rondom eventueel kampioenschap Spakenburg op 12 mei 2018

Bunschoten – Als SV Spakenburg zaterdag 12 mei 2018 kampioen wordt, vinden er verschillende festiviteiten plaats. Allereerst is er om 19.00 uur een intocht, waarbij de kampioenen in een cabriobus worden vervoerd.

Deze bus wordt begeleid door vrachtwagens met daarop jeugdleden. Ze rijden de volgende route: Veenestraat, Dorpsstraat, Kolkplein, Molenstraat. De vrachtwagens met de jeugdleden rijden vanaf de Stenenbrug via de Spuistraat naar het Spuiplein. De spelersbus rijdt daarna door de Kerkstraat richting het podium op het Spuiplein.

Om ongeveer 19.30 uur overhandigt burgemeester M. van de Groep namens het college de kampioensbeker aan de aanvoerder van Spakenburg. De huldiging wordt om 20.30 uur voortgezet in sporthal ‘de Stormvogel’ op het terrein van Spakenburg. Namens het bestuur zet de voorzitter van Spakenburg, Klaas Hartog, de spelers individueel in het zonnetje.

Vanaf 18.30 uur tot na de huldiging is er muziek op het Spuiplein.