De geliefde Mont Martre markt komt naar Spakenburg

Bunschoten – De Mont Martre markt is de grootste curiosa-, antiek- en verzamelmarkt van Nederland. Ze reizen het hele land door maar doen volgende week woensdag Spakenburg aan.

Op deze markt kun je de meest bijzondere items vinden. Van antieke tot retro spulletjes of een liefelijk brocante wandrekje: vintage is hip!
Vintagespullen zijn gemaakt in de jaren 50 en 60 en geven het tijdsbeeld van die periode weer. Van meubels tot gebruiksvoorwerpen, apothekerskasten, maffe machines, lp’s, tweedehands kleding en bijzondere lampen.

Het zijn spullen met een verhaal en combineren goed met het interieur van nu. Zo’n 70-tal kramen staan opgesteld langs de gracht vanaf het centrum waarbij je weer even terug waant in de tijd. Wie weet ontdek je een echte ‘oude meester’. Die pareltjes zijn zeldzaam natuurlijk en misschien word je wel gelukkiger van een broodtrommel die je tegenkomt omdat die vroeger bij oma op het aanrecht stond.

Parkeer je auto gratis aan de Westmaat bij de voetbalvelden, zo loop je langs de mooie museumhaven, via de terrassen op het Spuiplein, richting de markt aan de gracht. Kom je ook woensdag 15 augustus? Je kan koopjes scoren tussen 9.00 en 16.30 uur.