ABN AMRO sluit geldautomaat aan de Burgemeester Grothestraat in Soest

Soest – ABN AMRO sluit per 7 maart 2019 de geldautomaat in Soest aan de Burgemeester Grothestraat 2. Geldopnamen en stortingen zijn bijvoorbeeld mogelijk bij de geldautomaat aan de Van Weedestraat 97 in Soest.

Op deze locatie is het ook mogelijk om sealbags te storten. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat voor opnamen en stortingen kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO.

ABN AMRO ziet al jaren een toename van het aantal PIN betalingen. Daarnaast blijft de bank met ongeveer 1250 geldautomaten verspreid over Nederland voorzien in een landelijke dekking. Klanten van ABN AMRO hebben bovendien de mogelijkheid om geld over te maken via Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Inmiddels maken klanten hier zo’n 85 miljoen keer per maand gebruik van. Naast geld overmaken zijn Internet Bankieren en Mobiel Bankieren onder andere te gebruiken voor het aanpassen van de daglimiet of het inzien van creditcardgegevens.