10e Kultjurloop op 19 april in Amersfoort

Amersfoort – Op zaterdag 19 april is het tijd voor alweer de 10e Kultjurloop, dé culturele kroegentocht in de binnenstad van Amersfoort. Jonge Amersfoortse kunstenaars krijgen de kans om te laten zien wat ze in huis hebben tijdens dit culturele festival.

De Kultjurloop wordt georganiseerd door Per Expressie, een organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor de jonge kunstenaars en artiesten in Amersfoort en omstreken en feesten en evenementen organiseert.

Tien locaties
Op tien verschillende plekken in de binnenstad, zoals het VVV kantoor op het Lieve Vrouwekerkhof, die allemaal zijn voorzien van een passend decor, kun je genieten van verschillende optredens. De decors worden in aanloop naar de Kultjurloop gemaakt en geplaatst door Per Expressie.

Spreekt voor zich
De avond staat geheel in het teken van het motto van dit jaar: ‘Spreekt voor zich’ en zal vooral draaien om raadsels, poëzie, de prachtigste verhalen, beelddenken, taalvoutjes en lyrische lyrics. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor andere kunstdisciplines, zoals dans, muziek, theater en beeldende kunst. De avond start om 21:00 en zal eindigen om 01:00.