Koningsnacht en Koningsdag bij de Pekintuin in Baarn

Baarn – Op vrijdag 25 april, tijdens Koningsnacht, treedt de spectaculaire entertainmentband Sonny’s Inc. op in de Pekingtuin in Baarn. 25 jaar geleden is deze fantastische entertainmentband ontstaan door een initiatief van Sonny Hoogwerf.

Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: muziek! Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken. En dat is gelukt!

Sonny’s Inc. bestaat uit 7 muzikanten, allemaal musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens! De band heeft al vele grootste optredens op haar naam staan. Zo traden zij bijvoorbeeld op bij feesten van Jan des Bouvrie, Abraham Moskowicz, het 5 jarig bestaan van Eurodisney en op Het Loo tijdens het huwelijk van Prins Maurits en Prinses Marilene.

Dichter bij huis, in plaatsen als Laren, Hilversum en Soest hebben zij ook zeer succesvolle concerten gegeven. Het beloofd een gezellige avond te worden met pure “partymuziek”. Sonny’s Inc. treedt 25 april op van 20.00 – 00.00 uur in de Pekingtuin van Baarn. Het optreden is gratis toegankelijk.

Koningsdag
Ook de eerste Koningsdag in Baarn kent een spetterde line-up in de Pekingtuin. Vanaf 12.00 uur komen hier alle soorten muziek voorbij, dj’s, bands en solo artiesten! De dag begint met een optreden van de band Small Talk . Een gezellige band die zo veelzijdig is dat er die middag voor ieder wat wils is.

Hierna zal kinderpopster Dirk Scheele het podium betreden. Hij speelt bas, drums en gitaar, maar maakt ook muziek met bestek, sleutelbossen, gereedschap en speelgoed! Natuurlijk kunnen de kinderen zelf meedoen, zijn optreden is één groot kinderfeest!


Na Dirk Scheele is het de beurt aan Wesly Bronkhorst om het publiek vast flink op te zwepen voor wat er die avond nog komen gaat. Door zijn gezellige liedjes en prachtige ballades, die hij vol overgave brengt, weet hij steevast de boel op z’n kop te zetten. Wesly staat voor onvervalste Hollandse gezelligheid! Na dit optreden staat Niels Geusebroek op het podium. Een artiest in hard en nieren. Hij bereikte de halve finale van The Voice Of Holland en verbrak daarna mijn zijn single “Year Of Summer” alle records. Het werd de allereerste hardstyle-track die op de radio werd gedraaid, de Top 40 binnenkwam en een gouden status behaalde.

Rond 21.30 uur worden de bezoekers getrakteerd op Ben Saunders. Een waar fenomeen dat Nederland leerde kennen als winnaar van de eerste The voice of Holland. Daarmee zette hij zichzelf meteen op de kaart. Zijn eerste album ‘You Thought You Knew Me By Now’ kwam uit en is inmiddels bekroond met een platina award! Ben speelde de afgelopen periode met zijn live band op meer dan dertig festivals. Hij sleepte drie TMF awards in de wacht en won de Dutch MTV award. Hij deed een succesvolle clubtour die hij afsloot in een uitverkocht Paradiso!
De afsluiter van Koningsdag staat garant voor één groot feest met de Gebroeders Ko! Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de Top in Nederland. Ze hebben inmiddels alleen maar hits op hun naam staan, dus het kan niet anders dan dat het oergezellige Oranjefeest super wordt afgesloten!

Ook tijdens Koningsdag zijn alle optredens in de Pekingtuin gratis toegankelijk. Daarnaast staan er natuurlijk verschillende drank- en eetstands.

Foto: Sonny’s Inc