Muziek aan Zee in Bunschoten

Bunschoten – De traditionele kunstmaand afsluiting Muziek op Diek is na twee succesvolle jaren verplaatst van de Eemdijkse loswal naar de haven van Spakenburg, en wel naar de havenkom waar alle drie de havens samenkomen. Een unieke locatie voor een bijzonder evenement: Muziek aan Zee!

Speciaal voor de afsluiting van de september kunstmaand vind er ook dit jaar een muzikaal feest plaats met botters, lokale bands en acts op één van de mooiste plekjes van het dorp; in en rondom de centrale havenkom. Het feest start al om 18:00 uur en is voor iedereen en alle leeftijden toegankelijk. Geheel gratis en vanuit alle hoeken van de haven zichtbaar.

Kom naar de pier van de Visafslag, de oude haven nabij het leugenbankje en op de pier bij de waterwoningen. Overal gratis toegang en duidelijk zicht. Ook drijvende toeschouwers van harte welkom, zodra de botters voor het podium aangemeerd zijn, is iedereen welkom om daaromheen aan te leggen voor de mooiste plek vanaf het water.

Optredens zijn er van de SjullekScene band, Purple Streetgrass, Camping, Drijf-in show, het Visserkoor en meer. Een boordevol muzikaal programma. Dit unieke spektakel word georganiseerd door het Cultuur Platform en de SjullekScene.