Lions Club Hoogland zet zich actief in om alle kinderen te laten sporten

Amersfoort – Dit jaar organiseert de Lions Club Hoogland een bridgedrive op zaterdagmiddag 25 oktober 2014. De opbrengst wordt voor de volle 100% besteed aan het Jeugdsportfonds.

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging.

Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Op de website www.jeugdsportfonds.nl treft u meer informatie aan over het Jeugdsportfonds en hun activiteiten.

En iets lekkers
Het ROC Midden Nederland heeft een ruimte beschikbaar gesteld waar ca. 70 paren zullen deelnemen aan de bridgedrive. De bridgers worden om 13.00 uur ontvangen met koffie of thee en iets lekkers en ook tijdens het bridgen zal het aan niets ontbreken. De drive begint om 13.30 uur. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Gezellige middag
Houdt u van bridge, heeft u zin in een gezellige middag en wilt u ook een goed doel steunen? Inschrijven kan nog steeds! Stuur hiertoe een email naar Dik Knoop van Lions Club Hoogland: dknoop@xmsnet.nl