Twee Sint voorstellingen in Theater De Speeldoos

Baarn – Nog drie nachtjes slapen en dan komt de grote stoomboot van Sinterklaas weer aan in Nederland. Dan is het weer tijd voor pepernoten, marsepein en speculaas!

Ook Theater de Speeldoos Baarn verheugt zich al op de komst van Sint en zijn Pieten en biedt maar liefst twee Sinterklaasvoorstellingen aan. De allerkleinste peuters van 2 jaar en ouder kunnen op vrijdagmiddag 21 november (16.00 u) naar hartenlust zingen, springen en dansen met ‘Witte Piet’ in het theatercafé. In de Witte Pietenshow bouwt entertainer Jeroen de Boer een waar feestje met de kinderen.

Op zondagmiddag 30 november (13.30 u) is er nog een voorstelling; ditmaal een groot Baarns Sinterklaasfeest voor alle kinderen voor 3 jaar en ouder. De Grote Sinterklaas Kwis in de Grote Zaal is een groot Sintfeest, compleet met cadeautjes!

Witte Pietenshow
Terwijl de kinderen wachten totdat Sint een dag later in Baarn aankomt, verschijnt er opeens een witte man met een Pietenpak aan. Hij beweert een zwarte Piet te zijn, maar de kinderen weten wel beter… De witte Piet wil dolgraag naar Spanje, maar heeft daar wel hulp bij nodig. Samen met de kinderen maakt Jeroen de Boer een feestelijke show voor de Sint. Tijd om te zingen, dansen en toveren voor de Sint! Jeroen is ook bekend als politieagent Anton in de kinderserie XMix.

De Grote Sinterklaas Kwis
Wat doet Sinterklaas in zijn vrije tijd? Hoe komen de Pieten aan hun mooie witte tanden? En gaan Sint en de Pieten eigenlijk naar de kapper? Kwismaster Kevin van den Berg stelt vragen aan de kinderen én de Pieten. Want hoeveel weten zij eigenlijk over Sinterklaas? Na enkele verrassende vragen en moeilijke antwoorden betwijfelen de Pieten of Kevin het bij het juiste eind heeft en weten ze maar één oplossing: Sinterklaas weet de echte antwoorden en wordt feestelijk onthaald. Samen spelen ze De Grote Sinterklaas Kwis! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen hun schoen zetten in het theatercafé. En de kinderen kunnen op de foto met Sint en Piet.

Kaarten
De Witte Pietenshow is op vrijdag 21 november om 16.00 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl en aan de theaterkassa voor € 7,50 per kind (inclusief ranja voor de kinderen) en € 8,50 per begeleider. Bij bestellen via de website komt er in totaal € 1,50 aan iDEAL kosten bij. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per email.

De Grote Sinterklaas Kwis is op zondag 30 november om 13.30 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl voor € 12,50 per kind (inclusief ranja voor de kinderen) en € 15,00 per begeleider. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 13,00 per kind (inclusief ranja voor de kinderen) en € 15,50 per begeleider. Bij bestellen via de website komt er in totaal € 1,50 aan iDEAL kosten bij. Via de website is het ook mogelijk zelf uw plaatsen in de Grote Zaal te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per email.

Theaterkassa
De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten. Eventuele extra consumpties op de voorstellingsavond kunnen ook met de pinpas afgerekend worden aan onze bar.